Beterlopenwinkel - Solidus schoenen
Menu

070 - 309 9058 | Laan van Wateringseveld 73 - 2548 BK Den Haag | denhaag @ beterlopenwinkel.nl

Dames Veter en Klitteband schoenenDames Slippers en Sandalen

Heren schoenen

Solidus.De nieuwe voorjaars – zomercollectie van de Duitse comfortschoenen fabrikant Solidus is al uitgeleverd en staat te pronken op de voorkeuzepanelen in de Beterlopenwinkel aan de Laan van Wateringse Veld 73 in Den Haag.

Of u nu een smalle voet heeft (wijdte F ) of een zeer brede Voet (wijdte M of W) of een voet die daar tussen in valt ( wijdte G, H, J of K) er is altijd wel een comfortabele schoen te vinden die voldoet aan uw wensen. De schoenen kenmerken zich door een goede drukverdeling op de wreef en comfortabel gepolsterde randen rondom de hiel. Tevens zijn alle Solidus schoenen voorzien van een anatomisch gevormd uitneembaar voetbed en daardoor geschikt voor uw eigen op maat gemaakte steunzolen en ze zijn zelfs stevig genoeg voor een eventuele orthese.

Ook deze nieuwe collectie is weer gemaakt van de fijnste leersoorten in prachtige zomerkleuren met metallic accenten en slangen-of bloemenprints. Tevens is er weer doorontwikkeld op de afgelopen wintercollectie wat betreft de veterschoenen met ritssluiting, welke zeer makkelijk aan en uit te trekken zijn. Deze zijn nu ook in meerdere wijdtematen verkrijgbaar.

De winkel is centraal gelegen en makkelijk bereikbaar uit Leidschendam, Voorburg, Wassenaar, Delft, Nootdorp, Pijnacker, Den Hoorn en het Westland. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid rondom de winkel.

Solidus.be Solidus.info