Beterlopenwinkel hartjes
Menu

070 - 309 9058 | Laan van Wateringseveld 73 - 2548 BK Den Haag | denhaag @ beterlopenwinkel.nl

Hartjes schoenen collectie 2017Hartjes schoenen beterlopenwinkel Hartjes schoenen beterlopenwinkel

Hartjes schoenen beterlopenwinkel Hartjes schoenen beterlopenwinkel

Hartjes schoenen beterlopenwinkel Hartjes schoenen beterlopenwinkel

Hartjes schoenen beterlopenwinkel Hartjes schoenen beterlopenwinkel
Kwaliteit uit Oostenrijk. Duurzaam. Eerlijk en Perfect daar staan de Hartjes schoenen voor.De zelfverzekerde vrouw van tegenwoordig hecht veel waarde aan haar uiterlijk en is zeer modebewust. Ze leeft actief en draagt flexibele en actuele schoenmode, die past bij een levensstijl vol afwisseling . Geheel volgens het motto blijf jezelf en draag wat bij je past. De factor aangenaam speelt een belangrijke rol, maar ook de hoge eisen aan materiaal, de verwerking en het design. Al deze eisen vervuld Hartjes met zijn comfortabele schoenmode. Voor hedendaagse vrouwen, voor liefhebbers van schoenen die met stijl en bewust haar geheel eigen weg gaan.

Dit winter seizoen zijn er weer sneakers, bandschoentjes in mooie bruine en blauwe tinten veterschoenen met rits en korte laarsjes in het donkerblauw en zwart. De effectvolle hak vormt niet allen een vlotte en elegante optiek, zijn aangename stevigheid biedt gegarandeerd stabiliteit, terwijl de hardheid in de voorvoet juist wat zachter is door speciale luchtkamers die de afwikkeling goed dempt. Als altijd heeft Hartjes verschillende modellen voorzien van een ritssluiting om het aantrekken van de schoenen en laarsjes te vergemakkelijken.

De meeste Hartjes schoenen hebben uitneembare leder voetbedden waardoor ze ook geschikt zijn voor steunzolen. De pasvorm is uitermate geschikt voor de slanke hiel en door de zachte binnen voering biedt Hartjes het comfort waar u al lang naar op zoek bent geweest. De hakjes zijn plezierig om te dragen en door het natuurlijke zoolmateriaal worden de schokken goed opgevangen. Een uitermate fijne oplossing voor het geval u last heeft van hielspoor.

De Hartjes collectie is verkrijgbaar in de Beterlopenwinkel in Den Haag in de lengtematen 4t/m maat 10 en in de breedte maten G,H en K.

Kom vrijblijvend deze mooie schoenen passen in Den Haag. Laan van Wateringse Veld 73. Voldoende gratis parkeer gelegenheid en met het openbaar vervoer te bereiken met bus 37 en tram 16 en 17.

>