Beterlopenwinkel hartjes
Menu

070 - 309 9058 | Laan van Wateringseveld 73 - 2548 BK Den Haag | denhaag @ beterlopenwinkel.nl

Hartjes sandalen 2017

Hartjes schoenen collectie 2017
HartjesIn 1953 werd het bedrijf Hartjes opgericht door de heer Heinrich Hartjes, hij begon een orthopedische werkplaats. Deze fundamentele inzicht in de de behoeften van de menselijke voet is de basis van het succesverhaal van de Hartjes schoenen. Comfort en gezondheid zijn de focus. Verbonden met een aantrekkelijk design zijn de Hartjes uitgegroeid tot de grootste schoen fabrikant in Oostenrijk.

Hartjes staat voor gezondheid ,comfort, kwaliteit, milieu en zachte materialen. De aankomende lente en zomer zijn er zachte pastel tinten, bloemen prints en metallic leer in sandalen, pumps en leuke sneakers met een ritsje. allemaal terug te vinden in de prachtige Hartjes collectie. Gelukkig zien we ook een aantal modellen met beige en aardetinten, waardoor je een zomerse combinatie kunt combineren met witte topjes en broeken met wijde pijpen.

De Hartjes schoenen hebben een uitneembaar voetbed welke vervangen kan worden door uw eigen inlay. De pasvorm is uitermate geschikt voor de slanke hiel en door de zachte binnenvoering biedt Hartjes het comfort waar u al zolang naar op zoek bent geweest.

Alle schoenen van Hartjes worden gemaakt van plantaardig gelooid leder waardoor ze in de meeste gevallen geschikt zijn voor mensen met een allergie. Hartjes verwerkt uitsluitend chroomarm overleer en voor de voeringen zelfs volledig chroomvrij leer.

De Hartjes collectie is verkrijgbaar in de Beterlopenwinkel in Den Haag in de lengtematen 4t/m maat 10 en in de breedte maten D,G, en H.