Beterlopenwinkel - FitFlop schoenen
Menu

070 - 309 9058 | Laan van Wateringseveld 73 - 2548 BK Den Haag | denhaag @ beterlopenwinkel.nl

FitFlop nieuwe najaar collectie 2017

FitFlop slippers en sandalen 2017FitFlop dames veterschoen 2017FitFlop muilen, slippers en clogs zijn trendy, comfortabel en maken haar naam waar: ze houden u fit, en zijn dus goed voor uw gezondheid.Allen de echte FitFlops hebbende gepatenteerde mircowobbleboard technologie die is gebaseerd op een binnenzool met drie verschillende compartimenten. Deze technologie is ooit door twee Engelse biomechanici ontwikkeld en zorgt niet allen voor een optimale drukverdeling onder de voet als ook voor het opvangen van de schokken tijdens het lopen.

Door de ergonomische zool verstevigt u de beenspieren tijdens het lopen. De flexibele pasvorm van FitFlop creƫert het gevoel van lopen op blote voeten. Als je je voeten goed afrolt ( zoals op blote voeten op het strand waar je maximaal contact met de ondergrond hebt,) heb je een optimale stretching van de voet. Met FitFlop wordt de reactie van de landingsenergie optimaal opgevangen, waardoor de druk en spanning in de onderrug en de belasting van de gewrichten ( voet, knie en bekken ) verminderen.

Vooral voor mensen die last hebben van hielspoor is FitFlop een aanrader. Door de zachte demping heeft u minder last van pijn onder het hielbeen waardoor de klachten langzamerhand gaan verminderen.

Stap op een paar FitFlop schoenen of slippers en je zult het verschil meteen voelen ( zeker je voeten ) Wilt u weten hoe onze zolen werken kom ze passen in de Beterlopenwinkel in Den Haag.

Woont u in Delft, Den Haag, Rijswijk of Wassenaar kom dan eens naar de Laan van Wateringse Veld 73 om de nieuwe muilen en slippers te proberen.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief


Abonneer u op onze nieuwbrief, voor het laatste nieuws en de beste kortingvouchers!
Bij aanmelding onvangt u een waardebon te gebruiken tot 30 dagen na de aanmelding van 5 euro.Merken

Diensten

Pedicure
Allergie
Registerpodologie
Voetklachten
Meten en Weten
Overige

Home
Winkel Leiderdorp
Winkel Utrecht
Thuiszorgorganisaties
Thuisservice
Winkelimpressie
Agenda
Contact
Penders Voetzorg