Beterlopenwinkel - FitFlop schoenen
Menu

070 - 309 9058 | Laan van Wateringseveld 73 - 2548 BK Den Haag | denhaag @ beterlopenwinkel.nl

FitFlop slippers en sandalen 2017

FitFlop dames veterschoen 2017FitFlopFitflops shoes, sandalen en slippers voor het voorjaar 2017 zijn weer trendy, comfortabel en maakt haar naam waar: ze houden u fit en zijn dus goed voor uw gezondheid. Vooral voor mensen die last hebben van hielspoor is Fitflop een aanrader. Door de zachte demping heeft u minder last van pijn onder het hielbeen waardoor de klachten langzamerhand gaan verminderen.

Alleen de echte Fitflops hebben de gepatenteerde microwobbeleboard technologie die is gebaseerd op een binnenzool met drie verschillende compartimenten en zorgt niet alleen voor een optimale drukverdeling onder de voet als ook voor het opvangen van de schokken tijdens het lopen.

Stap op een paar Fitflop schoenen en je zult het verschil meteen voelen. Biomechanische techniek klinkt ingewikkeld, maar het is echt gemakkelijk ( zeker voor je voeten ) Wilt u weten hoe onze zolen werken komt ze passen in de Beterlopenwinkel in Den Haag.

Voor voorjaar en zomer 2017 komt Fitflop met zachte kleuren licht blauw, beige en een mooie kleur roze wat uitstekend past bij uw zomer kleding. Het merk wordt steeds meer trendy en je zult regelmatige dit merk gepromoot zien in de bladen.

Woont u in Delft,Den Haag ,Rijswijk of Wassenaar kom dan eens naar de Beterlopenwinkel in Den Haag Wateringse Veld 73 om de nieuwe slippers en sandalen te proberen.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief


Abonneer u op onze nieuwbrief, voor het laatste nieuws en de beste kortingvouchers!
Bij aanmelding onvangt u een waardebon te gebruiken tot 30 dagen na de aanmelding van 5 euro.

Uw e-mailadresMerken

Diensten

Pedicure
Allergie
Registerpodologie
Voetklachten
Meten en Weten
Overige

Home
Winkel Leiderdorp
Winkel Utrecht
Thuiszorgorganisaties
Thuisservice
Winkelimpressie
Agenda
Contact
Penders Voetzorg