Beterlopenwinkel - FinnComfort schoenen
Menu

070 - 309 9058 | Laan van Wateringseveld 73 - 2548 BK Den Haag | denhaag @ beterlopenwinkel.nl

Fincomfort dames band en veterschoenen

Fincomfort dames sandalenFincomfort Heren sandalenFincomfort damesFinn Comfort profylaxe extra zacht en gepolsterde schoenen

Finnamic vaste collectie

Heren finnamic 2017

Heren veter en klittenband schoenen.FinnComfort 2017 dames sandaal

Heren sandalen en slippersFinn Comfort.Steeds meer Nederlanders hebben anno 2017 pijn in hun voeten. Onze ervaring is dat dit vaak en effectief te verhelpen is met Finnamic schoenen en sandalen.

Handgemaakte Duitse kwaliteit de optimale pasvorm verzekert een schokabsorberende natuurlijke afwikkeling van de voet. Sinds 1986 brengt de Duitse Waldi Schoenfabriek onder de naam Finn Comfort een op medische inzichten gebaseerde collectie dames en herenschoenen op de markt met een verwisselbaar voetbed.

Bij Finn Comfort draait het vooral om wat u niet ziet. De combinatie van medische innovatie toepassingen en traditioneel handwerk levert schoenen op die perfecte ondersteuning bieden.

Finn Comfort het geheim zit in de schoen uw hele lichaam reageert rustgevend op de schoen. De optimale pasvorm verzekert een schokabsorberende en natuurlijke afwikkeling van de voet. Bij de Beter Lopen Winkel in Den Haag combineren wij het draag comfort met eigentijdse mooie schoenen en een leuke uitstraling. Bovendien hebben de tenen zoveel bewegingsvrijheid, dat ze bij wijze van spreken kunnen pianospelen in de schoenen.

Deze in Duitsland gemaakte kwaliteitsschoenen worden deels nog handmatig vervaardigd met hoogwaardige materialen. Komende voorjaar in nieuwe vrolijke kleuren en zachte tinten leverbaar. Sandalen en slippers voor zowel dames en heren.

Finnamic van Finn Comfort zorgt voor een algehele gezondheid en welzijn door lichte invloed uit te oefenen op de houding en manier van lopen, door het activeren van de natuurlijke functies van je lichaam als je loopt. Regelmatig op Finnamic schoenen lopen defineert de spieren in het lichaam. Daarnaast kan het ook verlichting bieden bij rug-, heup-, been- en voet problemen terwijl het onnodig stress op knie- heup gewrichten vermindert. Finnamic heeft een positieve invloed op het hele lichaam. Probeer Finnamic vandaag nog onder het genot van een kopje cappuccino bij de Beter Lopen Winkel in Den Haag. Onze gediplomeerde schoen consulenten geven u een passend advies.

Bij klachten van een hielspoor, artrose of verstijfde tenen zullen veel mensen goed uit de voeten kunnen met deze schoenen.

Ook voor diabetes en reuma patiƫnten heeft Finn Comfort verschillende schoenen. De super zachte naadloze prophylaxe schoenen zorgen voor een druk vrije aansluiting aan de voet. In alle schoenen van Finn Comfort kunnen u eigen steun zolen gedragen worden.

De Beterlopenwinkel op de Laan van Wateringse Veld 73 is te bereiken met het openbaar vervoer tram 16 en 17 en bus 37. Ook als u uit Wassenaar- Rijswijk of Delft komt zijn wij makkelijk te bereiken er is gratis parkeer plek bij de winkel.