Beterlopenwinkel - Durea schoenen
Menu

070 - 309 9058 | Laan van Wateringseveld 73 - 2548 BK Den Haag | denhaag @ beterlopenwinkel.nl

Durea band en veterschoenen

Durea sandalen

Durea pumps

Durea schoenen collectie najaar 2017Durea Boottees

Durea VeterschoenenDurea PumpsDurea schoenenDurea begint het voorjaar 2017 met een pre collection en die is nu verkrijgbaar bij de Beterlopenwinkel in Den Haag. Er is een elegant enkel laarsje in een speelse wit met grijs printje erg leuk onder een wijde rok met franje een zomers veterschoentje beige gemeleerd met witte zool staat leuk onder de wijde zomer broek of de sportieve bootie met een ritjes in wit - grijs combinatie.

Ook gaat Durea naar een nieuwe uitdaging de Durea Go energie in elke stap. Stimuleert een natuurlijke houding van je lichaam je bent minder snel moe, je blijft langer fit. Er zijn twee modellen veter schoenen in de collectie.

Durea schoenen, sandalen en bootees ze zijn mooi en passen perfect. De Brabantse schoen fabriek in Drunen heeft voor de zomer weer een leuke collectie voor ons, pasteltinten, bloemenprintjes instappers, bandschoenen en vlotte veterschoenen in de wijdte D tot K.

Uit liefde voor je voeten maakt Durea schoenen die perfect passen. Hierbij letten zij niet allen op lengte van je voeten maar ook op de breedte. of je nu een smalle, gemiddelde, brede of extra brede voet hebt durea heeft een passende schoen voor u. Laat je schoenen goed aanmeten dat kan in de Beterlopenwinkel in Den Haag onze schoen consulenten staan voor u klaar. Alle schoenen hebben een volledig verwisselbaar voetbed en geschikt voor uw eigen steunzolen . Ook kunt u terecht bij de Beterlopenwinkel voor een afspraak bij onze register podoloog Henk Jan Hardeman voor het maken van zooltjes .

Of u nu grote maten zoekt of kleine maten van Durea, de Beterlopenwinkel heeft ze. Woont u in Den Haag, Delft, Rijswijk of in het Westland dan is de dicht bij zijnde Beter Lopen op de Laan van Wateringse Veld 73 met gratis parkeer ruimte . Wij zijn dealer van Durea.

Wilt u lekker wandelen met onze Durea schoenen doe dan mee met Pink Ribbon op 24 juni 2017 dit is de 10e en laatste wandeltocht. durea