Beterlopenwinkel - Durea schoenen
Menu

070 - 309 9058 | Laan van Wateringseveld 73 - 2548 BK Den Haag | denhaag @ beterlopenwinkel.nl

Durea band en veterschoenenDurea schoenen Beterlopenwinkel Durea schoenen Beterlopenwinkel

Durea schoenen Beterlopenwinkel

Durea schoenen Beterlopenwinkel Durea schoenen Beterlopenwinkel

Durea schoenen Beterlopenwinkel Durea schoenen Beterlopenwinkel

Durea pumpsDurea schoenen Beterlopenwinkel Durea schoenen Beterlopenwinkel

Durea schoenen Beterlopenwinkel

Durea BootteesDurea schoenen Beterlopenwinkel Durea schoenen Beterlopenwinkel

Durea schoenen Beterlopenwinkel

Durea schoenen Beterlopenwinkel

Durea schoenen Beterlopenwinkel Durea schoenen Beterlopenwinkel

Durea schoenen Beterlopenwinkel

Durea schoenenDe Brabantse schoenfabriek van Durea in Drunen heeft voor het najaar weer een modebewuste collectie voor de vrouw die niet alleen leuke schoenen wil, maar ook nog eens comfortabel wil lopen Om dit te bereiken worden de fijnste leersoorten gebruikt in kleuren die aangepast zijn aan de najaarsmode van 2017. Het modebeeld is vooral half hoge sneakers en stoere laarsjes, u gaat veel lak zien dit najaar ook de printjes lopen door ze passen perfect en zijn mooi.

De nieuwe uitdaging de Durea Go is een groot succes omdat zij energie geven bij elke stap. Het stimuleert een natuurlijke houding van je lichaam je bent minder snel moe, je blijft langer fit. De schokabsorberende zool zorgt voor een fijne landing, een ideaal looppatroon en zorgt voor een goede drukverdeling. Het is een bijzonder gevoel, kom ze passen bij de Beterlopenwinkel in Den Haag. Ook uw eigen steunzolen passen in deze nieuwe Durea Go

Door de grote variatie in leesten, wijdte D, wijdte E, voor de smalle voet, wijdte G voor de normale voet en wijdte H en K voor de volle en brede voet is er altijd wel een Durea schoen te vinden die goed bij uw voeten past. Alle leesten kenmerken zich door extra teenruimte en een perfecte hielsluiting. Bovendien zijn alle Durea schoenen voorzien van een los voetbed waardoor ze ook geschikt zijn voor uw eigen zolen.

Bij de Beterlopenwinkel in Den Haag staat een prachtig collectie Durea schoenen klaar om gepast te worden door de modebewuste vrouw van nu. Laat je schoenen goed aanmeten door onze ervaren schoenconsulenten onder het genot van een kopje koffie of thee. Komt u met eigen vervoer dan is er voldoende gratis parkeerruimte achter de winkel. U vind de Beterlopenwinkel aan de Laan van Wateringse Veld 73. Ook makkelijk te bereiken voor de inwoners van Rijswijk- Voorburg- Leidschendam het Westland en Delft.

voor meer informatie kijk op: durea