Beterlopenwinkel - Birkenstock schoenen
Menu

070 - 309 9058 | Laan van Wateringseveld 73 - 2548 BK Den Haag | denhaag @ beterlopenwinkel.nl

Birkenstock najaar 2017Birkenstock schoenen beterlopenwinkel Birkenstock schoenen beterlopenwinkel

Birkenstock schoenen beterlopenwinkel Birkenstock schoenen beterlopenwinkel

Birkenstock slippers collectie 2017Birkenstock boottee en veterschoenen Najaar 2017Birkenstock heren Najaar 2017Birkenstock muilen pantoffels collectie 2017Birkenstock

Naast de bekende slippers vervaardigd het Duitse kwaliteitsmerk Birkenstock nu ook sportieve schoenen en stoere enkellaarsjes. Het merk bestaat al sinds 1774 en staat bekend om zijn vernieuwing. In het productieproces wordt nog veel handmatig gewerkt. De befaamde Birkenstock binnenzolen zijn in de schoenen en boeties uitneembaar en te vervangen door uw op maat gemaakte steunzolen welke eventueel ook door onze registeerpodoloog Henk Jan Hardeman in de Beterlopenwinkel in Den Haag vervaardigd kunnen worden.

De nieuwe stoere eigentijdse boeties zoals de Stowe met rits en de Barlett met veter sluiten goed aan bij de wintermode en kunnen derhalve goed gecombineerd worden met uw oversized broeken, jeans of lange rokken. De slippers model Pisa, Arizona en Florida zijn ook in de wintermaanden verkrijgbaar aan de Laan van Wateringse Veld 73 in Den Haag zodat u ook in het najaar in huis kunt genieten van een heerlijk voorgevormd voetbed met teen grip voor een stabiele en gezonde houding.

Birkenstock heeft voor de winter ook slippers met een dichte kap de Boston of Amsterdam voor dames en heren een heerlijk alternatief voor de zomerse variante. De bekende Birkenstock slippers en schoenen kunt u onder het genot van een kopje koffie of thee bekijken bij de Beterlopenwinkel in Den Haag.

Woont u in Den Haag, Rijswijk, Voorburg of in het Westland dan zijn wij de Birkenstock winkel voor u en makkelijk te bereiken met tram 16 en 17 en met bus 37 komt u met de auto dan is er voldoende gratis parkeer ruimte aanwezig.