Beterlopenwinkel - Birkenstock schoenen
Menu

070 - 309 9058 | Laan van Wateringseveld 73 - 2548 BK Den Haag | denhaag @ beterlopenwinkel.nl

Birkenstock slippers collectie 2017

Birkenstock boottee en veterschoenen Voorjaar 2017

Birkenstock muilen collectie 2017BirkenstockOnze nieuwe collectie slippers en schoenen van Birkenstock voor het voorjaar 2017 zijn binnen bij de Beterlopenwinkel in Den Haag. voor de zomer zijn er leuke pastel tinten en gekleurde printjes die goed aansluiten bij het komende mode beeld, uiteraard weer met het heerlijke voorgevormde voetbed met teengrip voor een gezonde houding. Leuk bij u zomerse outfit rokje, jeans en jurk. De slippers Gizeh in een metallic slangenprintje of de Arizona met verstelbare banden zijn weer een weldaad voor uw voeten.

Het merk staat bekend om zijn traditie en vernieuwing. Er wordt nog veel handmatig gewerkt. De Beterlopenwinkel in Den Haag heeft voor de zomer van 2017 ook schoenen met veters en gympen voor dames en heren in zomerse kleuren en hebben natuurlijk de befaamde Birkenstock binnen zolen, en zijn in de schoenen uitneembaar en te vervangen door uw eigen steunzolen.

De bekende Birkenstock slippers en schoenen kunt u onder het genot van een kopje koffie of thee bekijken bij de Beterlopenwinkel aan de Laan van Wateringse Veld 73.

Woont u in Den Haag, Rijswijk, Voorburg of in het Westland dan zijn wij de Birkenstock-dealer voor u en makkelijk te bereiken met tram 16 en 17 en met bus 37 komt u met de auto dan is er voldoende gratis parkeer ruimte aanwezig.